Inspiratsiooni Merrychefiga

  • Kujuta ette järgnevat: sa oled teel seiklusrikkale reisile või reisid töö tõttu ja jõuad oma hotelli alles päris hilja. Aga oh ei, kõik restoranid ja kohvikud on juba suure "Suletud" sildiga uksed sulgenud, justkui oleksid sa peole hilinenud.

  • Kujutle nüüd, kui võiksid pärast pikka, põnevat ja väsitavat reisi saabuda oma hubasesse hotellituppa ning avastada, et sind ootab ees maitsev soe suupiste - justkui pehme voodipesu, aga kõhtu soojendav! Ja ei mingit vajadust hakata tormama suure näljaga linna peale kiirtoidu otsinguile, mis on justkui põnev seiklus iseenesest aga aega ja energiat kulutav!

  • Merrychefi ahi on aga hotelli jaoks nagu toiduvalmistamise juhtimiskeskus - sellega saab ülesse soojendada päeval ja õhtul restoranist järgi jäänud toidud vähem kui minutiga. Ja ei jää hätta ka suupistetega, mis valmivad peaaegu võlukunsti kombel minutitega! Või soovid pitsat? Alla kahe minuti! Soojad võileivad? Ainult 50 sekundit! Soojad suupisted? Vaid minutiga! Ja kui tunned magusa isu, siis näiteks laavakook saab valmis vähem kui kahe minutiga - see on kiirem kui keskmine YouTube'i videoklipp!

  • Ja kui sa nüüd teenuse pakkujana mõtled, et äkki peab selle toiduelamuse jaoks olema professionaalne kokk, siis võta veel hetk aega ja loe veel edasi. Vajutama peab vaid ühte nuppu ahju ekraanil, ehk eelnevalt ahju sisestatud retseptide hulgast selle õige toote valima ning isegi hotelli administraator, särtsakas teenindaja, särav koristusteenuse osutaja või tubli hotelli elektrik/tehnik saavad luua meeldejäävaid maitseelamusi. Mis tähendab, et iga kord on kiire, maitsev ja ühtlaselt kvaliteetne tulemus - just nagu professionaalse koka abil.

  • Kui sinu, kui kliendi jaoks on selline teenus sama tähtis kui su lemmikud reisifotod Instagramis, kas ei oleks tore oma hotellivalikuid ka tulevikus just sellise kriteeriumi järgi teha kus sooja kõhutäie saab vaatamata kellaajast millal hotelli jõuad? Olgu see siis suurepärane lõpp seiklusrikkale päevale või täiuslik algus uutele seiklustele.

Kui need mõtted olid inspireerivad hotellinduse ja toitlustusega tegelevale teenuse pakkujale, siis võta julgelt ühendust ja räägime Merrychefist lähemalt, teeme koos süüa ja teeme koos veel parema teeninduse taseme tõstmiseks koos plaane!

Kirjuta meile sales@primulator.ee või helista +372 530 60 504

Kristjan Pahn